hu

Vegyél új autót
sokkal olcsóbban, mint mások

A SEN program segítségével 30-40-50%-os áron juthatsz új autóhoz

Tudj meg többet

Vedd kezedbe az életed
Legyél anyagilag független

Legyél saját életed irányítója, és teremts magadnak passzív jövedelmet

Tudj meg többet

Utazz
ahová csak akarsz

Járd be a világot, és éld meg az álmaidat

Tudj meg többet

SEN KLUBTAGSÁG: teremts új valóságot

Az utóbbi években megváltozott az emberek pénzügyi helyzete. Sokan gondolkodnak el azon, hogyan tudnának jobban élni, több pénzt keresni és plusz szabadidőhöz jutni.

EGYSZERŰ és megvalósítható módját kínáljuk Neked, hogy jobban élj, új autóval járhass és utazhass a nagyvilágban! HA SEN KLUBTAG leszel egy új valóságot teremthetsz magadnak EGYSZERŰBBEN, mint ahogy eddig tetted.

SEN: Neked tervezve

A SEN pontosan arra született, hogy tagjai minél hamarabb jól keressenek, új autóval járhassanak és elérhessenek egy magasan kvalifikált életszinvonalat.

Exkluzív előnyök

A SEN KLUBTAGSÁG exkluzív, egyedi előnyöket biztosít a számodra:

Internetes eszközök

Az internetes eszközeink segítenek a mindennapi netes kapcsolattartásban és a klubtagság tovább ajánlásában. EGYSZERŰ a tovább ajánlás, vége a házalós győzködésnek!

Azonnali jutalék jóváírás

A SEN rendszerben képződött jutalékod azonnal jóváírásra kerül a saját web irodádban. Másodperc alapú a jutalék elszámolásunk, ami azt jelenti, hogy ha te dolgozol velünk, mi azonnal fizetünk

Autó használat

Ha SEN Klubtag leszel és a teljes eszözrendszert használod, részt vehetsz az Új Autóhoz Jutás Programban. A feltételek teljesülésekor: 3 éves autóhasználat, teljes költségtérítéssel: autót adunk, plusz: biztosítások, szervíz, üzemanyag... Minden költséged fizetve!

Bináris hálózat

Többféle hálózatos elszámolást biztosítunk Neked. Összetett, komplex jövedelmet, ami folyamatos aktív és állandó passzív bevételt is hozhat Neked! Dolgozz ebben velünk és emeld új szintrea jövedelmedet!

Nemzetköziség

Globális jelenlétünknek köszönhetően 4 kontinens több mint 50 országában nyújtunk vásárlási lehetőséget ügyfeleinknek, kedvezményes új autóhoz jutást és jövedelem lehetőséget független képviselőinknek és tagjainknak!

Valós idejű nyomon követés

Rendelkezésedre bocsátunk egy webirodát, ahol 0-24 órában nyomon követheted az eseményeket

Felfedjük a részleteket

Hadd vezessünk most be a SEN működésének részleteibe, hogy te is lásd,
pontosan hogyan is lehet neked is új autód és akár havi fix jutalékod is.

A SEN a lehetőségeid tárháza

Új autó használat, utazás, passzív jövedelem és karrier

Regisztráció További információt kérek

akik már elérték
az új autó használatot

Ismerd meg azokat, akik már profitálnak a SEN üzletből

A. Mária
A. Mária
A. Zsolt
A. Zsolt
K. Ferenc
K. Ferenc
Sz. István
Sz. István
D. Zita
D. Zita
F. Tímea
F. Tímea
F. Erika
F. Erika
V. Gabriella
V. Gabriella
H. Ildikó
H. Ildikó
B. Juli
B. Juli
Nné. Olga
Nné. Olga
V. Péter
V. Péter

Tarts velünk utazási promóciónkba is

Éljük meg együtt álmaidat, és közben járjuk be a világot

Regisztráció További információt kérek

Gyakran ismételt kérdések

A SEN Befektetéssel foglalkozik?

Nem. A SEN nem foglalkozik befektetéssel, sem befektetési tanácsadással. A SEN Internetes eszközök bérbe adásával foglalkozik, és emellett aki ebből szeretne jutalékot keresni, annak megadja ezt a lehetőséget.

A SEN autós üzlet?

Nem. A SEN nem autós üzlet és nem is foglalkozik autóértékesítéssel, vagy bérbe adással. A SEN-nél jutalomképpen autó használatot kaphatsz. Az elvégzett munka eredménye egy autó használati jog.

Mikor kerül kifizetésre a jutalék?

A SEN üzleten belül 5 különböző módon lehet pénzt keresni 4 különálló divízióval. A jutalékok minden esetben azonnal jóváíródnak, az elszámolás másodperc alapú. Nincs havi zárás, nem kell várnod arra, hogy az előző hónapban megkeresett jutalékot majd következő hónapban fel tudd venni. A SEN-nél amikor a jutalékod jóváíródott, azonnal ki is kérhető, és használható.

Hogyan tudom felépíteni a SEN Üzletet?

A SEN Üzlet alkalmas a hagyományos network marketing eszközökkel való építésre, de emellett egy ideális online üzlet! Már csak azért is, mert a szolgáltatásai online marketing eszközök, amin keresztül el lehet érni az embereket. A végeredmény pedig: új autó használat, rövid és hosszú távú stabil jövedelem és részvételi lehetőség a Cég nemzetközi utazásain.